Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

REGLY ( mens,adet ) DÖNEMİ İÇİN DİYET LİSTESİ

Gönderen @smile 17 Eylül 2011 Cumartesi


Adet döneminin yani regly döneminin bayanlar için en zorlu dönem olduğunu biliyorsunuz. Özellikle zayıflamaya çalışıyorsanız regly döneminde vücudun ödem toplaması nedeniyle kendinizi kilo almış hissedersiniz. Zayıflamaya çalışan biri için bu oldukça zor bir durumdur.

Vücudun ödem toplaması her kadın için gerçekleşen genel bir durum olmasa da çoğu kadında yaşanan bir gerçektir. Ödem oluşması ne yazık ki tartıda en azından 1 ile 2 kg arasında bir oynama yaratır. Kimi kadınların basenlerinde şişme yaşanırken kimi kadınlarda ise şişme karın kısmında gözlenebilir. Mens döneminde bitki çayları içerseniz özellikle de yeşil çay bu dönemde oluşan ödemin atılmasına bir hayli yardımcı olacaktır. Adet dönemi sırasında uygulayabilmeniz için size vereceğimiz bu diyet listesi hem regly nedeniyle oluşmuş olan şişliklerini indirmeye yardımcı olacak hem de regly’nin sebep olduğu baş ağrılarını yok edecektir. Bu diyet listesi uzun bir süre uygulamak amacıyla hazırlanmamıştır . Sadece 3 gün kadar kısa bir süre uygulayabileceğiniz bu diyet sayesinde regly’nin sebep olduğu ödemden kurtulmanız mümkün olacaktır.
Bu diyet listesi yardımıyla 3 günde 3 kilo verebilirsiniz gibi sağlıksız bir belirtme yapmıyoruz. Çünkü bu diyet listesi sadece reglynin sebep olduğu ödemi vücudunuzdan dışarıya atmak için hazırlanmıştır. Normal bir diyete devam eder gibi bir günde en azından 3 litre su içmeyi kesinlikle atlamamalısınız.
UYANINCA
# 1 bardak oda sıcaklığında su için
KAHVALTI
# Az yağlı sütle birlikte müsli ya da yulaf ezmesi (3-5 çorba kaşığı)
ÖĞLE
# 1 porsiyon mevsim meyvesi
# 3 köfte büyüklüğünde (100 gram) kırmızı et veya 5 köfte büyüklüğünde (150 gram) beyaz et
# 300 gram pişmiş yeşil sebze
İKİNDİ
# 1 porsiyon mevsim meyvesi
AKŞAM
# 1 porsiyon yeşil sebze çorbası
# 150-200 gram ızgara balık ya da beyaz
# 1 porsiyon mevsim meyvesi
YATARKEN
# 1 bardak oda sıcaklığında su için

0 yorum

Yorum Gönder

Followers