Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

YAĞ YAKMANIN KOLAY YOLLARI

Gönderen @smile 17 Eylül 2011 Cumartesi


YAĞ YAKMANIN BASİT YOLLARI
Eğer yaptığınız egzersizlerle kilolarınızdan daha hızlı kurtulmak istiyorsanız bazı ufak tüyoları takip etmeniz yeterli olacaktır. Çünkü bu ufak tüyolarla çok daha hızlı yağ yakabilir bu sayede de çok daha hızlı bir şekilde forma girebilirsiniz. İşte sizinle paylaşacağımız bir kaç tüyo ...

Doğru Kaslarınızı Çalıştırın... Bazen yapılan hareketten çok hangi kaslarınızı çalıştırdığınız çok daha önemlidir. Doğru kasları ne kadar çok çalıştırırsanız o kadar çok kalori yakarsınız ve bu da o kadar hızlı zayıflamanıza yardımcı olur. Daha hızlı yağ yakmak için çalıştırmanız gereken kaslarınız baldır, göğüs ve kalça kaslarınızdır. Gün içinde oturduğunuz yerden bile bu kaslarınızı çalıştırmanız mümkün.
Yürüyüş Yapın... bu oldukça klasik bir yağ yakma hareketi olarak gelebilir ancak en etkili olduğunu söyelemek yanlış olmaz. Düzenli bir şekilde yürüyüş yapan kişiler yağ rezervlerini kullanır. Bu da oturmuş olan yağlarınızı çok daha hızlı yakabileceğinizi gösterir.
Merdivenleri Kullanın... Asansör kullanmak yerine merdivenleri kullanmanın size kalori yakmanızda yardımcı olacaktır. Bu herkes tarafından bilinir. Ancak merdivenleri tek tek çıkmak yerine, ikişer ikişer çıkarsanız bu size yaklaşık olarak 2 katı kadar kalori kaybı yaşatacaktır.
Su İçin... Yağ yakmanın en iyi yolu egzersiz yapmak,egzersiz yapamıyorsanız da sürekli aktif olmaktır. Egzersiz yapabilmek ya da sürekli aktif olabilmek için susuz kalmamanız gerekir. Ne kadar çok su içerseniz egzersiz yapabilme süreniz de o kadar artar. Bu sayede daha çok yağ yakabilirsiniz.
İki Kere Kısa Egzersiz... Gün içinde sabah ve akşam olmak üzere iki kez egzersiz yaparsanız ( ki bu egzersizlerin uzun yorucu saatler olması gerekmez. 20 dakika kadar kısa bir süre de yeterli olacaktır.) egzersiz sonrasında metabolizmanız bir kaç saat daha canlı kalacaktır. Bu sayede neredeyse normal yağ yakma miktarınızın iki katı kadar yağ yakabilirsiniz

0 yorum

Yorum Gönder

Followers