Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

Sirke Gerçekten Zayıflatıyor mu? Sirke ile diyet yaparsam zayıflar mıyım? Sirke içerek incelmek mümkün mü? Sirke ile yağ yakılır mı?
Elma sirkesi kesinlikle zayıflatır. Elma sirkesinin zayıflattığı yapılan bilimsel araştırmalar neticesinde de kanıtlanmıştır. Her gün suya katılıp içilen elma sirkesi vücuttaki yağların kısa sürede yakılmasına son derece faydalı oluyor. Elma sirkesi içilerek güne başlandığında kişi o gün süresinde daha çok yağ yakıyor.


Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.
Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.
habertürk

0 yorum

Yorum Gönder

Followers