Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

Tüm mevsimler boyunca, sürekli ihtiyaç hissedilen şey, meyve suyudur. Ama, taza sıkılmış ve vitamin değeri kaybolmamış meyve suyundan bahsediyoruz. Kendi evinizde hazırlayacağınız meyve suyu, sizlere de sağlıklı bir yaşamın kapaçan bir anahtar gibidir. Gelin, meyve sularının faydalarını ve kalori değerlerini, hep birlikte görelim.
Portakal Suyu : C vitamini açısından, oldukça zengin portakal suyu, bağışıklık sistemini güçlendirir. Özellikle kış aylarında, içeceğiniz taze sıkılmış portakal suyu, soğuk algınlıkları ve gribe karşı korur. Tansiyonun düzenlenmesine ve kalp sağlığının korunmasına yardımcı olan portakal suyu sadece 100 kaloridir.
Elma Suyu : Açlık kan şekerini dengeleyen, böbreklerin temizlemesinde etkili olan elma suyu, kolesterolün düşmesine de yardımcı oluyor. Sindirim sistemi ve mide rahatsızlıklarını iyileştirmek, baş ağrısını gidermek için, elma suyu içebilirsiniz. Taze sıkılmış elma suyu sadece 100 kaloridir.
Vişne Suyu : Vişne; içerdiğindeki maddeler sayesinde, hücre yenilemeyi hızlandırıyor. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için vişne suyu yardımınıza ideal bir içecektir.  Beyin ve sinir sisteminin geliştirici, idrar yollarının temizleyici özelliklere sahiptir. Bir bardak vişne suyu sadece 110 kaloridir.
Üzüm Suyu : Üzüm suyu; bağırsakları çalıştırıcı ve idrar söktürücü özelliğe sahiptir. İçerdiği antioksidan sayesinde, cildin yaşlanmasını önler. Kansızlığı giderir. Kendinizi yorgun hissettiğinizde, bir bardak üzüm suyu içerseniz dinlenmiş olduğunu hissedeceksiniz. Bir bardak üzüm suyu sadece 150 kaloridir.
Kayısı Suyu : Kadınların, risk altında olduğu kemik erimesine karşı, kayısı suyu içerek korunmak mümkündür. İçerdiği kalsiyum ve magnezyum sayesinde, kemik erimesini önler. Sindirim ve boşaltım sisteminin dengeli çalışması için, gerekli doğal lifleri içerir, kabızlığa karşı etkili bir çözüm sunar. Bir bardak kayısı suyu sadece 110 kaloridir.
Havuç Suyu :Kan dolaşımını hızlandırır, bağırsak ve sindirim sisteminin, düzenli çalışmasına yardımcı olur. Sakinleştirici ve dinlendirici özelliğe sahiptir. Vücudun A vitamini ve beta karoten ihtiyacını karşılar. Mide yanması sorunu yaşıyorsanız bir bardak taze sıkılmış havuç suyu sizi oldukça ferahlatacaktır.  Taze sıkılmış bir bardak havuç suyu sadece 130 kaloridir.

0 yorum

Yorum Gönder

Followers