Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

İdrar Yolu İltihabı (Enfeksiyonu) Nasıl Tedavi Edilir ?

Gönderen @smile 1 Aralık 2010 Çarşamba

Bir çok insanın ortak problemidir, idrar yolu iltihabı. İdrar yolu iltihabının belirtileri ani idrara çıkma isteği, koyu renkli idrar ve idrar sırasında ağrı olarak ortaya çıkar.


İdrar yolu iltihabına en iyi gelen doğal çözüm kızılcık suyu diye bilinir. Kızılcık suyunun yanı sıra kızılcık özleri de rahatsızlığın engellenmesinde oldukça etkilidir. Genellikle tablet formundaki kızılcık özleri gün boyu daha kullanışlıdır.
Eğer idrar yolu iltihabı olduğunuzu erken anlarsanız sadece su içerek de bakterilerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca gün boyu bol su içmek idrar yolu iltihabına yakalanma riskinizi de azaltır. İdrar yolu iltihabına karşı etkili bir diğer tedavi yöntemi de kabartma tozudur. Bir bardak suya atacağınız bir çay kaşığı kabartma tozu idrar yollarındaki bakterilerin temizlenmesini hızlandıracaktır.
Bakterileri sistemden atmanın en etkili yolu gün boyu bol su içmektir. Ayrıca aşırı şekerli gıdalardan uzak durmak da bakterilerin o bölgede artış göstermesini engeller. Bunun yanı sıra C vitamini alımını arttırarak da idrar yolu enfeksiyonundan kurtulabilirsiniz.

0 yorum

Yorum Gönder

Followers