Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

Doğum sonrasında alınan kilolar çok can sıkıcıdır. Kısa zamanda kilo vermek isteriz, fakat türlü bahanelerle bunu geciktiririz. Hiç bir zaman yok olmayacakmış gibi görünen, doğum sonrası kiloları yok etmenin yolları çok basittir.


Sadece egzersiz yaparak ve birazcık yediklerimize dikkat edersek, kısa zamanda çözüm getirmiş oluruz. Vücuda yerleşmiş olan bu kiloları, önce isteyerek sonra harekete geçerek kolaylıkla gitmelerini sağlayabiliriz.

Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra, evimizde yapacağımız egzersizlerin faydasını görmemek mümkün değildir. Mutlaka yürüyüş yapalım. Günde 1 saat yapılacak yürüyüşler, yağların hızlı bir şekilde yanmasına neden olacaktır.

Yapamam demeyin. Yapamazsanız kilo veremezsiniz. Hem sağlıklı kalıp hem kilo vermek buna bağlı. Hiçbir diyet, vücuttaki yağ miktarını kısa sürede kalıcı olarak atmaz.

Yeşil yapraklı sebze çeşitlerinden bol miktarda tüketmeliyiz. Sebze salatası, brokoli ve karnabahar salatası hem bağırsakları çalıştıracak, hem de sindirimi kolay olacaktır. Meyveli yoğurt, Meyve çeşitleri, haşlanmış veya ızgara tavuk. Bol salata eşliğinde ızgara veya buğulama balık.

Yiyeceklerimizi çeşitlendirebiliriz. Mevsimine göre bol sebze tüketimi sağlanmalı. Pırasa, ıspanak, kabak veya sebze çorbası. Besinlerimizden kısmıyoruz fakat, az ve sık yiyoruz. Kısa zamanda gözle görülür bir değişim yaşadığınız göreceksiniz.

0 yorum

Yorum Gönder

Followers