Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

Kativasyon nedir?

Gönderen @smile 6 Ocak 2011 Perşembe

Kavitasyon yüksek basınçlı tetikleyici-uyarıcı kullanılmasıyla ultrasonik ses dalgalarının oluşturduğu fiziksel bir olaydır. Mikroişlemci kontrolünde gerçekleştiği için üç boyutlu lipo şekillendirmede diyebiliriz. Kavitasyon bölgesel yağlanma ve selülit tedavisinde ses dalgalarından yararlanılan bir yöntemdir.


Bölgesel incelmede son teknolojilerden birisi de kavitasyon yöntemidir. Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrason yani ses dalgaları, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani bir yüksek basınç etkisi yapar. Bunun sonucunda köpüklenme oluşur ve hücrede genişleme sonucu patlama meydana gelir. Kavitasyon denilen bu etki depo yağların yapısını bozar.
Liposuction ve abdominoplasti denilen yöntemleri gerektiren durumlar hariç, ameliyatsız çözüm isteyen kişiler için bilimsel bir alternatiftir. Bel, karın, göbek, kol, kalça, sırttaki depo yağları parçalar, bölgesel yağları eritmek, selülitleri gidermek için kullanılan güçlü bir sistemdir. Makine yardımıyla yapılan bu sistemde makinenin ayarı değiştirilerek uygulanabilen güçlü ultrason dalgaları sayesinde cilt sıkılaşmasınında oluşması mümkün olmaktadır.
Kavitasyon tedavisinde, ses dalgalarıyla ultrasonik dalgalarla yağ hücrelerinde parçalanma başlar ve bu yağlar serbest yağ asitlerine dönüşür. Serbest yağ asitleri kan ve lenf yolları vasıtası ile bu bölgeden uzaklaştırılarak vücuttan atılır. Seanslar şeklinde uygulanan tedaviyi yağsız beslenme ve bol su içerek desteklemek gereklidir.
Seansların sonucu yüz güldürücüdür. Uygulama haftada bir veya iki seansla başlanıp kişiye göre sekiz ila on seansta tamamlanır. Multıpolar radyo frekans teknolojisi sadece yüzeysel dokularda değil, cildin daha derinlerindeki yağ dokularını da etkileyerek yapısal ve görsel değişiklik sağlar. Metabolizmayı hızlandırır.
Ultra kavitasyon Liposuction yöntemi güvenlidir, ağrısızdır, selülit ve yağ parçalamada son derece etkili bir yöntemdir. Cerrahi bir müdahale değildir ve cerrahi bir müdahale gerekmez. Erkek ve kadın herkese yapılabilir.

0 yorum

Yorum Gönder

Followers