Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com



Artık çağımızın en ciddi sağlık sorunlarından birisi haline gelen şişmanlık ve aşırı kilo alma, hemen hemen hepimizi yakından ilgilendiren bir mesele.. Yaz aylarınışu günlerde dilediğimizce hareket edemememiz, çabuk yorulma çok terleme gibi pek çok rahatsızlığın da nedeni fazla kilolarımız. Peki sağlıklı bir biçim de kilo vermenin yolu var mı, sağlıklı bir biçimde doğal yollardan nasıl kilo verilir, birazdan sizler için nasıl sağlıklı kilo verilir , kiraz sapı ile nasıl yağlar yakılır ve zayıflanır bunları paylaşıcaz. Kiraz Sapı Çayı nedir? Kiraz Sapı Çayı nasıl hazırlanır?



İçinde bulunduğumuz şu temmuz ayı boyunca bol bol bulup tüketebileceğimiz bir meyve olan kiraz faydalarına değineceğiz..
Kiraz sapı kaynatılıp çay olarak içildiğinde fazla kiloların yağların yakımında bizlere çok ciddi yardımları olan meyvelermizzden bi tanesi..

Kiraz Sapından Çay Yapın; Yağlarınızı Yakın !!!
Kilo probleminiz varsa, kendinize bir iyilik yapın ve zayıflamak için hemen harekete geçin. Diyetinizi spor ile destekleyin ve yağ yakımınızı hızlandırmak için kiraz sapından çay yapıp için.

Kiraz Sapı Zayıflatır mı, Kiraz Sapı Çayı Nasıl Yapılır, Yağ Yakımı için Çay tarifi;

Malzemeler;
  • Birer tutam adaçayı,

  • Biberiye,

  • Keten tohumu,

  • Papatya,

  • Kiraz sapı,

  • Sinemaki ve mercan kökü,

Yapılışı : 

kiraz sapı ile zayıflama kilo yakma 

Yukarı da verilen listeyi bir tencere içerisine atın, üzerini biraz kaplayacak şekilde temiz bir su ile doldurun, 5dk kadar demleyen ve ardından suyu süzerek temiz bir cam şişeye boşaltın. Her gün akşam bir fincan içerek metebolizmanızın hızlanmasını ve yağlarınızın yakımı kolaylaştırın, fazla kilolarınızdan kurtulun..
Ancak şu unutulmamalıdır ki tek başına hiç bir çay veya diyet zayıflamada %100 etkili değildir.. Bunun için doğru beslenmeyi öğrenmeli ve bolbol spor ve egzersizler yapılmalıdır..


0 yorum

Yorum Gönder

Followers