Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com



”Panpişlere ölüm, yaşasın panpalar”
Hilal Cebeci’nin panpişizm akımını rafa kaldıran yeni akım: “Nigar Salman ve Panpalar”…
Uzun yıllardan beri sahne alan ve şimdilerde stüdyo çalışmaları devam eden albümüyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Nigar Salman, Hilal Cebeci’nin panpişlerine karşı İnci Sözlük tarafından ‘yılın panpası’ seçildi.

Genç şarkıcı kendisine İnci Sözlük yazarları tarafından gelen caps atma ricasını kırmadı ve sözlük için özel bir fotoğraf çektirdi. Twitter üzerinden yayınladığı bu fotoğraf twitter dünyasına bomba gibi düştü, fotoğraf İnci Sözlük’te paylaşıldı ve yazarlar tarafından büyük övgüyle karşılandı.
İnci Sözlük yazarlarının çok sevdiği ve her yerde ‘panpamız’ diye sahiplendiği güzel şarkıcı İnci Sözlük yöneticileri tarafından sözlük yazarı yapılmak isteniyor. Genç ve başarılı sanatçı Nigar Salman İnci Sözlüğe olan sempatisini ve sevgisini her fırsatta twitter üzerinden açıklıyor. Kendisine gelen tweetlerde takipçilerinin tepkisi “Nigar sen Hilal’i bir milyona katlarsın”, “Panpişlere ölüm, yaşasın panpalar”, “Nigar geldi, Hilal kenara çekilsin”, “Hilal kendine Nigar’ı örnek almalı” şeklinde yüzlerce tweet yağıyor.
Bilindiği üzere İnci Sözlük korkusuz ve gayet açık, sivri bir dille eleştirilerini yapan bir sözlüktür. İnci Sözlük yazarlarının “yılın panpası” seçtiği genç sanatçı sözlüğe olan sevgisinden ötürü yarın gece çok daha etkileyici bir fotoğrafını sözlük yazarları için ekleyeceğini bu gece twitterda açıkladı. İşte Nigar SALMAN ‘ dan iç gıcıklayıcı pozlar…







0 yorum

Yorum Gönder

Followers