Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com

Zayıflatan Bitki Çayı Tarifi ile Zayıflama ve Diyet ...

Gönderen @smile 19 Ağustos 2011 Cuma



Pek çok bitkinin zayıflatıcı özelliği bulunmaktadır. Bu bitkiler genel özellikleri ile insan vücudunda bulunan yağların eritilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda tok tutucu özelliği bulunduğu için de oldukça faydalı olduğu bilinmektedir. Bu bitkiler genel olarak yeşil çay, adaçayı, avakado gibi bitkiler olmaktadır.


Yapmış olduğumuz zayıflatan çayın birden çok etkisi bulunmaktadır. Öncelikle, pek çok zayıflatıcı özelliği bulunan bitkinin aynı anda kullanılması amaçlanmaktadır. Bu çayımıza değinecek olursak;  1 su bardağı için, 1-2 parça avakado yaprağı, bir miktar yeşil çay ile karıştırılır. Bu karıştırma işlemi deva ederken bir miktar mısır püskülü ile bir parça kiraz sapı bardağımızın içerisine yerleştirilir. Rezene tohumu ile sıcak suda bir iki dakika bekletildikten sonra yeşil çay ve avakado yaprağından oluşan karışımımızda eklenir. Bu çayımıza şeker yada tatlandırıcı eklenmemesi gerekmektedir. Günde 2-3 fincan tüketmek faydalı olacaktır.
Zayıflamak isteyenlere önemli bir önerimiz bulunmaktadır. Bu önerimiz ise düzenli olarak zerdeçal tüketmenizdir. Aynı zamanda zerdeçalın karaciğere de oldukça faydalı olacağının unutulmaması gerekmektedir. Zayıflatıcı özelliği bulunan bitkilerin aynı anda vücudumuzun diğer organlarını da koruması gerçekten olumlu bir özellik olarak ön plana çıkar. Bunun da ötesinde zayıflama ya çalışırken vücudumuzun vitamin ve mineral açıdan eksik kalmasını da engellemek adına bu bitkilerden sıklıkla tüketmemiz bizim için oldukça büyük bir öneme sahip olmaktadır.

0 yorum

Yorum Gönder

Followers