Yazılara Abone Ol Yorumlara Abone Ol
http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com


22.03.2011 tarihinde Gülben Ergen'in programına katılan Ahmet Maranki, 10 yaş gençleşme iksirinin tarifini açıkladı.İksirin aynı zamanda kilo vermeye de yardımcı olduğunu da açıkladı. Her sabah aç karnına içilecek bu iksir cilde de çok iyi gelecektir.Bu tarif ile karaciğer temizlenir, kalınbağırsaklardaki kurtlar ve parazitler temizlenir. Oldukça kolay ve etkili olan bu tarif sayesinde kozmik beden temizliğini keşfedin!

Çok özel Kırmızı Pancar Kürü

10 yaş gençleşme iksiri için malzemeler:
5 adet orta boy havuç
5 adet orta boy kırmızı pancar
Birkaç yaprak lahana
Birkaç yaprak ıspanak
Birkaç dal maydanoz
1 küçük yarım elma
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

10 yaş gençleşme iksiri tarifi:
Kırmızı pancarlar ve diğer tüm malzemelerimiz katı meyve sıkacağına atılır ve suyu iyice sıkılarak uygun bir kap içerisine toplanır. İçerisine bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı eklenir.

Kozmik iksir önümüzde hafta başlamak üzere 7 gün uygulanabilir. Kozmik kürümüz her sabah aç karna uygulanmalıdır. Karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıklarına oldukça iyi gelmektedir. Her sabah içerisine farklı olarak birgün roka, birgün ıspanak, birgün daha farklı bir yeşil sebze ekleyebilirsiniz. İçerisine eklediğimiz zeytinyağı sayesinde tüm vitamin ve minerallerin emilimi sağlanır.
Öğlenleri bir sebze salatası ve meyve tüketebilirsiniz. Akşam da aynı şekilde beslenmeniz önerilir. Gün içerisine fındık, fıstık ve ceviz gibi yemişleri tüketebilirsiniz.

7 günün sonunun akşamında bir su bardağına limon ve zeytinyağı karıştırarak içip uyumalısınız.

Not: Bu iksir içildiği 7 gün boyunca et, tavuk ve süt ürünleri, siyah çay, hazır tatlılar, beyaz ekmek, konsantre ürünler kullanılmamalı. Bunun dışında bütün sebze ve meyveler yenilebilir.

not : http://idealkilo-zayiflamak.blogspot.com/ özel yazısıdır . Yazılarımızın hiç birisinin izinsiz yayınlanması yasaktır.

0 yorum

Yorum Gönder

Followers